Betöltés

Penészmentesítés

Légbevezetők

Aereco Légbevezetők

A nyílászárókba szerelhető vagy falátvezetéses páraszabályozott légbevezető elemek gondoskodnak a friss levegő utánpótlásról. Érzékelik a helyiségeken belüli páratartalom mindenkori mértékét és a pillanatnyi szellőztetési szükségleteknek megfelelően külső beavatkozás nélkül szabályozzák azt.

Hogyan építhető be a higroszabályozású légbevezető?

A légbevezető elem beszerelése nem bonyolult: a megfelelő szellőzési rendszer kialakítása esetén légbevezetőket kell elhelyeznünk a lakószobákban, nappalikban. Léteznek nyílászáróra szerelhető higroszabályozású légbevezető elemek is, de nem ritka a falátvezetéses légbevezető elemek használata. Nagyon fontos figyelembe venni a megfelelő elem kiválasztása előtt helyiség akusztikai jellemzőit, ugyanis hangosabb, zajos útra néző helyiségekbe, szobákba más hangcsillapítású elem kerül beépítésre.

További beépítési körülményként kell tekintenünk a felszerelt redőnyökre, ilyen esetben a nyílászárókba szerelt légbevezető elemek esetén egyedi típusokat kell alkalmazni.

Kérjen tőlünk szakmai segítséget, találjuk meg a legjobb megoldást!

Gázkészülékek légellátása

A nem zárható és növelt minimum hozamú légbevezetők szakszerű kiválasztásával és elhelyezésével a nyílt égésterű gázkészülékek égési és szellőző levegőjének utánpótlása biztosítható. Biztosítani kell a szabad levegő áramlását a lakásban bezárt belső ajtók esetében is, megfelelő ajtó alatti résekkel és átszellőző rácsokkal.

nyílászáróba szerelhető légbevezető

nyílászáróba szerelhető légbevezető

nyílászáróba szerelhető légbevezető

falba szerelhető légbevezető

Nyílászárókba szerelhető légbevezetők
(több színben, hogy illeszkedhessen környezetéhez)

Falba szerelhető légbevezetők

Higroszabályozásó és akusztikus légbevbezető
Higroszabályozásó és manuális légbevbezető

Higroszabályozású és akusztikus
(vagyis a páratartalom függvényében nyit vagy zár, valamint szűri a kintről jövő zajokat)

Higroszabályozású és manuális
(vagyis a páratartalom függvényében nyit vagy zár, valamint szükség esetén manuálisan nyitható/zárható)