Betöltés

Penészmentesítés

Rólunk

Fő tevékenységünk

Cégünk szellőztető elemek forgalmazásával és beszerelésével foglalkozik. Forgalmazott termékeink palettája igen széles, így a legkülönbözőbb házak és lakások legkülönbözőbb szellőzési igényeit is ki tudjuk elégíteni. A termékek kiválasztásánál sok szempontot figyelembe kell vennünk, melyek a személyes igényeken túl főleg a ház fekvésétől, környezetétől, időjárási viszonyoktól, felépítésétől, használt fűtéstechnikától és egyéb gyakorlati kérdésektől függenek. Éppen ezért egy egyedi szellőztető rendszer megtervezése előtt szükséges lehet a fent említett viszonyok felmérése. Ezt a gyakorlatban kollégáink személyes látogatás útján végzik el, és a megfelelő paraméterek megismerése után javaslatot tesznek egy, az adott ház tulajdonságaihoz és lakóinak igényeihez legjobban igazodó szellőző rendszer kiépítésére. Ezen terv ismeretében tudunk Önnek árajánlatot adni.

Cégünk minden higroszabályozású termékre 10 év garanciát vállal!

Többször hallottuk, hogy sokakat a falak fúrásából származó építési kosz, a lakás teljes "felfordítása" tántorít el egy szellőző rendszer beszereltetésétől...

Ezért szeretnénk hangsúlyozni, hogy a különböző szellőztető elemek beszerelésekor kollégáink speciális szerszámokat használnak, melyek a szükséges réseken és járatokon túl semmilyen rongálódást nem okoznak a falakon és ablakokon, valamint a munka után keletkező kosz is minimális!

A jobb oldali képen egy tipikus falszerkezetbe beépített légbevezető rajza található. Láthatjuk, hogy a falban keletkező csatorna tökéletesn illeszkedik a légbevezető vonalaihoz.