Betöltés

Penészmentesítés

Ventilátorok

Aereco ventilátor

Az Aereco ventilátorok (elszívóventilátorok) sokoldalú felhasználhatóságával, nagyon könnyű, időtakarékos felszerelhetőségével és különleges alacsony zajszintjével tűnik ki. A ventilátorbetéthez tartozó rugós takarókeret szerszám nélkül szerelhető és áthidal akár 80mm beépítési mélység különbséget is.

A készülék falba süllyesztett és az átalakító szettel kiegészítve falon kívül kapható a következő teljesítményű Aeroco vetilátor egységekkel: 60, 100, 60/40, 100/40 m3/h. A ventilátoregység szállítható időrelével és időrelé nélkül is.

 

Kérjen tőlünk szakmai segítséget, találjuk meg a legjobb megoldást!

 

szellőztető ventilátor
szellőztető ventilátor

Akusztikus elszívó ventilátor 2 és 4 helységhezKétfokozatú ventilátor 100/40 m3/h 24/11W teljesítménnyel.

Alkalmazás: Falba vagy mennyezetbe, süllyesztve vagy falon kívül is építhető. Fokozottan tűzveszélyes helyeken tűzvédelmi csappantyúval is szerelhető. Süllyesztett 32dB, falon kívüli kivitel 37dB hanggal a magasabb fordulatszámon. Méret 30x30x13cm.

A penészmentesítésben a passzív rendszerek nem nyújtanak 100%-os védelmet. Ha egy ilyen ventilátor is része a szellőzőrendszernek, akkor már aktív rendszerről beszélünk, ekkor semmilyen külső tényező nem befolyásolja a tökéletes működést, vagyis a penész eltávolítása garantált. A gyártó 5 év garanciát vállal erre a termékre.

A készülék falba süllyesztett és az LF/M-AP átalakító szettel kiegészítve falon kivüli kivitelben kapható a köv. teljesítményu ventilátor egységekkel: 60, 100, 60/40, 100/40 m3/h. A ventilátoregység
szállítható idorelével vagy idorelé nélkül.

A ventilátorház jobb és baloldalán ill. alsó részén áttörhető csatlakozások találhatók egy második helyiség vagy egy WC csésze elszívásához.

A ventilátorház bal felső vagy hátsó csatlakozócsonkkal szállítható és tűzvédelmi bevonattal (F90), valamint a kifúvócsonkban elhelyezett tűzvédelmi csappantyúval is kapható.

A felhasználó az előlap színösszeállítását a készülékhez mellékelt színes műanyag betétekkel egyedileg alakíthatja.

LIMODOR LF/M egycsöves elszívóventilátor további jellemzőit erre találja.