Légelvezetők

Aereco Légelvezetők

A megfelelő szellőzési rendszer kialakítása során a légbevezető elemet mindenképpen kombinálnunk kell egy légelvezető elemmel. Amikor a páratartalom növekedni kezd a helyiségben, a légbevezető zsalui ezt érzékelik és megnyílnak, így a felesleges víz, pára távozhat a lakásból. A párás, szennyezett levegő hatékony eltávolításáról a higroszabályozású légelvezető elemek gondoskodnak, melyek a légbevezetőkkel folyamatosan „kommunikálva” optimalizálják a helyiségek páratartalmát.

Ezek az elemek jól illeszkednek a már meglévő kürtők nyílásaira. A beépítési mechanizmus sem bonyolult: szabályozott légelvezetőket, elszívó rácsokat kell elhelyeznünk a vizes helyiségekben (fürdő, wc, konyha). A légelvezető elemek típusának kiválasztása a helyiség funkciójától függ, hiszen ezek az elemek páraszabályozó funkcióval bírnak. Másmilyen elem kerül a zsírgőzös konyhába és megint másmilyen a magas páratartalmú fürdőszobába. A légelvezető elemeket egy-egy födém, ill. faláttörésen a helyiségek mennyezeti vagy falsíkig behelyezett légcsatorna kiállásokra kell rögzíteni.

A megfelelő elem kiválasztását ne bízza a véletlenre. Kérjen tőlünk szakmai segítséget, találjuk meg a legjobb megoldást!

Légelvezető mozgásérzékelő nélküli

Légelvezető mozgásérzékelős 

Cím:

Air Power House Kft.

2225 Üllő, Ócsai 75.

Telefonszám:

Tóth Lajos:

+36 70 940 0704