Légbevezetők

Aereco Légbevezetők

A nyílászárókba szerelhető vagy falátvezetéses páraszabályozott légbevezető elemek gondoskodnak a friss levegő utánpótlásról. Érzékelik a helyiségeken belüli páratartalom mindenkori mértékét és a pillanatnyi szellőztetési szükségleteknek megfelelően külső beavatkozás nélkül szabályozzák azt.

Hogyan építhető be a higroszabályozású légbevezető?

A légbevezető elem beszerelése nem bonyolult: a megfelelő szellőzési rendszer kialakítása esetén légbevezetőket kell elhelyeznünk a lakószobákban, nappalikban. Léteznek nyílászáróra szerelhető higroszabályozású légbevezető elemek is, de nem ritka a falátvezetéses légbevezető elemek használata. Nagyon fontos figyelembe venni a megfelelő elem kiválasztása előtt helyiség akusztikai jellemzőit, ugyanis hangosabb, zajos útra néző helyiségekbe, szobákba más hangcsillapítású elem kerül beépítésre.

További beépítési körülményként kell tekintenünk a felszerelt redőnyökre, ilyen esetben a nyílászárókba szerelt légbevezető elemek esetén egyedi típusokat kell alkalmazni.

Kérjen tőlünk szakmai segítséget, találjuk meg a legjobb megoldást!

Gázkészülékek légellátása

A nem zárható és növelt minimum hozamú légbevezetők szakszerű kiválasztásával és elhelyezésével a nyílt égésterű gázkészülékek égési és szellőző levegőjének utánpótlása biztosítható. Biztosítani kell a szabad levegő áramlását a lakásban bezárt belső ajtók esetében is, megfelelő ajtó alatti résekkel és átszellőző rácsokkal.

Higroszabályozású és akusztikus
(vagyis a páratartalom függvényében nyit vagy zár, valamint szűri a kintről jövő zajokat)

Higroszabályozású és manuális
(vagyis a páratartalom függvényében nyit vagy zár, valamint szükség esetén manuálisan nyitható/zárható)

Nyílászárókba szerelhető légbevezetők
(több színben, hogy illeszkedhessen környezetéhez)

Falba

szerelhető

légbevezetők

Cím:

Air Power House Kft.

2225 Üllő, Ócsai 75.

Telefonszám:

Tóth Lajos:

+36 70 940 0704