Rólunk

Fő tevékenységünk

Cégünk szellőztető elemek forgalmazásával és beszerelésével foglalkozik. Forgalmazott termékeink palettája igen széles, így a legkülönbözőbb házak és lakások legkülönbözőbb szellőzési igényeit is ki tudjuk elégíteni. A termékek kiválasztásánál sok szempontot figyelembe kell vennünk, melyek a személyes igényeken túl főleg a ház fekvésétől, környezetétől, időjárási viszonyoktól, felépítésétől, használt fűtéstechnikától és egyéb gyakorlati kérdésektől függenek. Éppen ezért egy egyedi szellőztető rendszer megtervezése előtt szükséges lehet a fent említett viszonyok felmérése. Ezt a gyakorlatban kollégáink személyes látogatás útján végzik el, és a megfelelő paraméterek megismerése után javaslatot tesznek egy, az adott ház tulajdonságaihoz és lakóinak igényeihez legjobban igazodó szellőző rendszer kiépítésére. Ezen terv ismeretében tudunk Önnek árajánlatot adni.

Cégünk minden higroszabályozású termékre 30 év garanciát vállal!

Többször hallottuk, hogy sokakat a falak fúrásából származó építési kosz, a lakás teljes „felfordítása” tántorít el egy szellőző rendszer beszereltetésétől…

 Ezért szeretnénk hangsúlyozni, hogy a különböző szellőztető elemek beszerelésekor kollégáink speciális szerszámokat használnak, melyek a szükséges réseken és járatokon túl semmilyen rongálódást nem okoznak a falakon és ablakokon, valamint a munka után keletkező kosz is minimális!

A lenti képen egy tipikus falszerkezetbe beépített légbevezető rajza található. Láthatjuk, hogy a falban keletkező csatorna tökéletesen illeszkedik a légbevezető vonalaihoz.

Referenciák

Tisztelt Lajos! Nagykanizsán Király út 31 be beszerelték a szellőztető rendszert.

Beszerelése előtt az ajtók megszívták magukat vízzel, nem zártak rendesen, nagyon nagy pára volt a lakásban. 1 hónap elteltével a pára megszűnt, kiszívta az ajtókból a vizet , jól záródnak.

 köszönöm: T. Bence

Referenciák

Kedves Lajos! M. István vagyok Kisújszállásról.
A januárban elvégzett szellőztető rendszer beszerelés után jól működik, ajtón, ablakon páralecsorgás vagy ajtón, ablakon, falon penész nincs. A szoba és a fürdőszoba ajtó szinte állandóan sarkig van nyitva, a konyhán ajtó sincs, tud tehát rendesen szellőzni az egész lakás. A szűrőt időszakonként cserélem.
Köszönet azért Önnek, hogy ez a technika a párásodást, penészesedést nem engedi meg.

Üdvözlettel: M. István

Referenciák

Pára nincs, a tükör nem párás, a ventilátor sem megy már mindig nagyobb fokozaton. Általában fürdéskor és utána megy nagyon, de reggelre már nem. 55 körül van a páratartalom. Néztem a szűrőt, de még csak középen volt piszkos, majd vasárnap ránézek, akkor lesz három hét. Eddig minden rendben!!!!
Köszönöm szépen. Zs. József

Referenciák

Kedves Lajos! Azóta nincsen nyoma, sem szaga a penészesedésnek. Köszönöm szépen
Boldog karácsonyt. Philipp

Referenciák

Kedves Lajos! Elnézést kérek, hogy csak most írok, tudom milyen fontos a
visszajelzés az elkészült munkáról. Pár hónap elteltével is csak dicsérni és ajánlani tudom Önöket, munkájukat. Amióta elkészült házunk szellőztető rendszere, megszűnt a penészesedés, és ha hazaérkezünk, nem fogad nedves áporodott levegő mint előtte. Még a villanyszámlánk is kevesebb lett, annak ellenére, hogy több ventilátor működik, amikor az érzékelők szűkségesnek ítélik, illetve mi bekapcsoljuk. Ezek és az ablakok keretébe épített  szellőzők kiváltották a sok áramot fogyasztó páraelszívót, és szellőztetni is elég naponta egyszer pár percig.Lehet hogy az sem kellene? Ezzel sok fűtési energiát takarítunk meg, hiszen nem kell naponta többször kiengedni a meleget. Sokkal egészségesebb és tisztább a levegő a házban, ami megfizethetetlen. Az már csak hab a tortán, szoktam mesélni ismerőseimnek, hogy még papucsot is hoztak magukkal, összeporszívóztak maguk után, maximálisan vigyáztak, hogy ne csináljanak piszkot és felfordulást. Nagyon szépen köszönjük hatásos, és lelkiismeretes munkájukat, további sok sikert és elégedett megrendelőt kívánunk Önöknek.

Üdvözlettel: N. A. Katalin

Referenciák

Szia Lajos! Másnapra teljesen eltűnt a pára az ablakokról. Következő reggel hidegebb volt és megjelent egy halvány páracsík. Lentebb vettem a kapcsolót és azóta semmi. Fentebb is vettem tegnapelőtt, mert kicsit száraznak éreztük a levegőt. A páratartalom 48-55 közt van folyamatosan, és így ugyan az a 22,5 fok sokkal melegebbnek érezhető. Egy szó mint száz eddig nagyon elégedettek vagyunk, jól működik a rendszer. Most a gyerekek kigyógyultak a betegségből, reméljük nem is fognak visszaesni, majd jelentkezem még , hogy velük mi a helyzet. Nagyon köszi mindent! Hatott a hátadnak a ferrum? Gergő

Referenciák

Szia Lajos! Köszönjük a szerelést, azóta nincs pára a konyhába, és még fürdéskor a fürdőben sem!
Köszönöm! Üdv: Lehel Tiszakécske

Referenciák

Kedves Lajos! Dec. 1-en kiviteleztel nalunk szellozteto rendszert Obudan egy 28 nm2-es lakasban. Ezuton szeretnenk megkoszonni munkadat. A penesz teljes mertekben eltunt. Meg a fagypont alatti idoszakokan sem jelentkezik. A paratartalom tartosan 40% alatt van az eredeti 75%-hoz kepest. Hasonlo problemaval kuzdo embereknek csak ajanlani tudom a munkadat.
Megegyszer koszonjuk! Üdv, T. Benjamin, Z. Dora

Referenciák

Kedves Lajos, bár nem vagyok szakember, s páramérőt sem vettem, de néhány dologban látom az előrelépést a szellőztetők beépítése óta. A fürdőszobában már nem lehet gőzkabint csinálni, akármeddig tart a zuhanyozás. A készülék erősebb fokozatra kapcsol, s megszünteti a párát. A fürdőszobai szárítón sokkal hamarabb száradnak a ruhák. A fürdőszobai ajtó visszanyerte eredeti formáját, s könnyebben záródik. A lányom szobájába azóta nem tért vissza a penész. S úgy általában érezhető az állandó légmozgás a lakásban. Ennyiben tudom összefoglalni a pozitív változásokat. 🙂
Köszönöm a munkáját! Üdvözlettel, B. Mónika

Referenciák

Kedves Lajos! Köszönjük szépen a munkát. Megszünt a pára és tünnek el a falról a penészfoltok is. Köszönjük a segitséget, hálásak vagyunk, hogy megoldodott a penészedés. Üdvözlettel: V. Georgina és B. Richard

Referenciák

Szia Lajos! Kérted, hogy írjak, ha már megy pár hete a rendszer. Az ablakokról a víz a telepítést követő napon megszűnt, a penész a plafonon és a sarkokban nem jött vissza azóta sem. A konyha jobb felső sarkában a fal vizesedése megszűnt, napról napra halványodott a folt, érezhetően jobb levegő van bent. Úgy tűnik jól működik a dolog. Bár veszettül drága volt, de megérte! 🙂 Összességében elégedettek vagyunk, ajánlak is titeket ismeretségi körömben! 🙂
Üdv, István

Referenciák

Tisztelt Uram! A szellőző rendszerrel kapcsolatban csak pozitív tapasztalataim vannak. Ahogy a Fiúk mondták, az első 2-3 napban a fürdőszobában felszerelt ventillátor éjjel nappal erős fokozaton dolgozott. A levegő minőségén is érezni lehet, hogy sokkal kellemesebb, nem dohos, nem állott. A verandán az ablakokon jelentkező reggeli vízlecsapódás teljesen megszűnt. A ventillátor alap fokozaton kicsit kotyog, de egyáltalán nem zavaró. Köszönöm szépen a gyors, pontos, szakszerű kivitelezést.
További szép napot Üdvözlettel: Ny. Katalin